Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Kleurentrends deel 2

Blog: Kleurentrends deel 2

Kleurentrends najaar 2023: Elegante neutrale kleuren

In dit tweede en afsluitende deel van deze tweedelige nieuwsblog over de kleurentrends najaar 2023 laten wij u kennis maken met de neutralere kleuren in het kleurenpalet van het najaar 2023.

Met het najaar in zicht, is het tijd om onze garderobe aan te passen aan de nieuwste trends van het seizoen. Voor het najaar van 2023 zijn er diverse neutrale kleuren die helemaal in trek zijn: camel, tabak, zandtinten, grijs, zwart en offwhite's. De bruintinten voegen warmte en zachtheid aan uw outfits toe. Grijs, zwart en offwhite’s geven gegarandeerd een stijlvolle en elegante uitstraling.
 
Camel: De warme en neutrale tint van camel is een klassieker die altijd terugkomt tijdens het najaar. Dit seizoen zullen we camel zien in allerlei kledingstukken, van jassen en truien tot elegante broeken en rokken. Camel kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren warme kleuren; pink, rood, oranje, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uw herfstgarderobe.


Tabak: Een rijke en diepe kleur die doet denken aan herfstbladeren. Tabak is een elegante en opvallende keuze voor het komende seizoen. Denk aan warme tabakskleurige jurken of blazers die uw look een verfijnde en tijdloze uitstraling zullen geven.


Zandtinten zijn ook erg populair voor het komende najaar. Denk hierbij aan kleuren zoals beige en taupe. Deze neutrale kleuren combineren makkelijk met andere kleuren en zorgen voor een tijdloze en elegante uitstraling. Een beige blouse in combinatie met een jeans en een paar leuke sneakers is bijvoorbeeld een perfecte outfit voor een casual dagje uit. Kies voor een zachte kalkkleurige trui in combinatie met een taupe broek voor een meer verfijnde en chique look.


Grijs: Een kleur die altijd in de mode lijkt te zijn en hierdoor een geweldige keuze voor het najaar. Grijs kan subtiel en ingetogen zijn, maar ook sterk en krachtig. Van lichtgrijs tot antraciet, deze kleur zal veel worden gezien in dameskleding zoals oversized truien, colberts en elegante jurken.


Zwart: Hoewel zwart het hele jaar door een populaire kleur is, is het vooral in het najaar een favoriet. Deze kleur is tijdloos en veelzijdig en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en prints. Van zwarte leren jassen tot elegante zwarte jurken, zwart zal u er altijd stijlvol en chic laten uitzien.

   

Offwhite's, ook wel bekend als gebroken tinten wit, zullen een belangrijke rol spelen in de trends van najaar 2023. Deze kleuren geven uw outfit een frisse en lichte uitstraling, terwijl ze toch warmte en rust uitstralen. Een offwhite mantel over een donkere trui en jeans kan bijvoorbeeld zorgen voor een stijlvol contrast. Draag een offwhite broek of pantalon met bruine accessoires voor een romantische en vrouwelijke look.


Wat het materiaal betreft, kunnen deze kleuren vooral goed worden gecombineerd met warme en zachte stoffen zoals wol en kasjmier. Denk aan een gebreide trui in een van deze kleuren of een wollen jas voor extra comfort en elegantie. Accessoires zoals sjaals en mutsen in deze kleuren zullen uw outfit helemaal compleet maken.

Kortom, voor het najaar van 2023 zijn camel, tabak, zandtinten, grijs, zwart en offwhite's dé kleuren om in uw garderobe op te nemen. Deze kleuren zorgen voor een warme, stijlvolle en tijdloze uitstraling, en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en materialen. Dus ga op zoek naar die perfecte camelkleurige mantel, zandkleurige trui of offwhite pantalon en creëer een on-trend najaarsoutfit!

Benieuwd naar de fellere en uitgesproken kleuren uit het kleurenpalet van het najaar 2023? Lees hier het eerste deel van onze blog Kleurentrends najaar 2023.

Alles weten over de materialen van het najaar 2023? Lees hier alles wat u moet weten over de trends en materialen van najaar 2023.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.