Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Privacy Statement Janse mode

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 9-7-2018.

Klanten helpen aan een nieuwe outfit is wat wij met heel veel plezier doen. Om dat goed te doen hebben wij informatie nodig en daarbij staat voor ons uw privacy centraal. De manier hoe Janse mode met uw gegevens om gaat, is volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Voor het verwerken van bestellingen worden via onze webshop www.jansemode.nl privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook altijd zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Heeft u vragen over ons privacy beleid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

E-mail: webshop@jansemode.nl
Telefonisch +31 (0) 342-415759

Wijzigingen
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, kan het zijn dat wij wijzigingen doorvoeren in dit privacy beleid. We willen je aanraden om dit privacy beleid daarom met regelmaat te raadplegen, zodat je ook op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Bovenaan de pagina staat de datum wanneer deze privacy verklaring voor het laatst gewijzigd is.

Privacy wetgeving
Bij het verwerken van privacy gevoelige gegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
• Wij duidelijk zullen vermelden met welke doeleinden wij de persoonsgegevens verwerken. Dit vindt u terug in deze privacyverklaring.
•Wij het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor de legitieme doeleinden (zoals het verwerken en toesturen van een bestelling).
•Wij u eerst om toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist.
•Wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen. Dit eisen wij ook van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.
•Wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage aan te bieden, te wijzigen of te verwijderen.

Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen met 0342-415759 of door een e-mail te sturen aan webshop@jansemode.nl

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken. Ook leggen we daarbij uit met welk doel wij dit doen. Het is aan te raden deze verklaring goed te lezen.

Verantwoordelijk

Voor de verwerking van uw persoonsgegevens is verantwoordelijk:
Janse mode b.v.
Koolhovenstraat 3
3772 MT Barneveld

BTW nummer: NL809859683B01
KVK nummer: 08097581

Persoonsgegevens
Bij gebruik van de website www.jansemode.nl verkrijgen wij bepaalde gegevens. Dit kunnen onder andere persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens zijn gegevens die te herleiden zijn tot u als individu, zoals naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer. Maar ook uw IP-adres, uw klantnummer bij Janse mode en uw bestelgeschiedenis zijn persoonsgegevens.

Persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend met uw toestemming en uitsluitend om uw bestelling te versturen of om de door u gevraagde dienst mee uit te voeren. We verkrijgen de gegevens van u wanneer u onze website bezoekt, bepaalde gegevens invult bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het invullen van een formulier. Het kan ook zijn dat wij uw gegevens ontvangen via andere partijen of andere personen (bijvoorbeeld via iemand die een cadeaubon voor u koopt en laat leveren op uw adres). Via andere partijen ontvangen wij alleen uw gegevens, als u daar zelf toestemming voor hebt gegeven.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?

1. Verwerken van uw bestelling
Voor het verwerken van uw gegevens hebben wij uw persoonsgegevens nodig. Anders kunnen wij u niet op de hoogte houden van de status van de bestelling en de bestelling niet afleveren. Denk hierbij aan geslacht, naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en bezorgadres en betaalgegevens.

Janse mode registreert géén bijzondere persoonsgegevens, met betrekking tot bijvoorbeeld godsdienst, gezondheid, seksuele geaardheid, afkomst, politieke voorkeur e.d.

Bij bepaalde onderdelen op de website kunt u er voor kiezen om uzelf te registreren. Bij het plaatsen van een bestelling is het niet verplicht om direct een account aan te maken. Als u geen account aanmaakt, zullen uw klantgegevens ook niet worden opgeslagen in het klantenbestand. Het nadeel hiervan is dat u niet kunt inloggen om de status van uw bestelling te volgen en de aankoophistorie te bekijken. Ook zult u elke keer bij het plaatsen van een nieuwe bestelling uw gegevens opnieuw moeten invoeren.

Uw persoonsgegevens verstrekken wij niet aan derden, tenzij dat wettelijk verplicht is of noodzakelijk is bij het toesturen van een bestelling. Op grond van de wet moeten wij de gegevens die gerelateerd zijn aan uw aankopen 7 jaar bewaren.


2. Gegevens in uw account
In de webshop kunt u na het registreren inloggen op uw account via ‘inloggen’ op de homepage www.jansemode.nl. In dit account bewaren wij uw klantgegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum(niet verplicht) en klantnummer. Ook kunt u in uw account de aankoophistorie terugzien.
Als u uw persoonsgegevens wilt wijzigen, dan kunt u dit zelf doen in uw account. Wilt u uw gegevens definitief laten verwijderen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Binnen uiterlijk 30 dagen zullen uw gegevens uit ons systeem zijn verwijderd.


3. Gegevens voor gebruiksvriendelijkheid webshop
Om er voor te zorgen dat u optimaal kunt winkelen in onze webshop maken wij gebruik van Google (Universal) Analytics, de webanalyse dienst van Google, om te analyseren hoe er gebruik wordt gemaakt van onze website en wat de effectiviteit van onze campagnes is. Google Analytics werkt met “cookies”, kleine tekstbestanden die tijdens uw bezoek aan onze website op uw computer, tablet of mobiel worden opgeslagen, om dit mogelijk te maken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van uw IP-adres, door Google opgeslagen op servers in de VS. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met data. Gegevens worden standaard voor 50 maanden bewaard. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Google en het privacybeleid van Google Analytics.
Wij gebruiken de volgende advertentiefuncties van Google Analytics:
-Remarketing met Google Analytics: dit zetten wij in om opnieuw met gebruikers in contact te komen en relevante aanbiedingen te kunnen doen.
-DoubleClick Platform integratie met Google Analytics: we integreren onze webanalyse met betaalde advertentieplatformen om meer inzichten te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat wij onze advertenties gerichter kunnen aanbieden en de juiste typen aanbiedingen kunnen tonen.
-Rapportage voor vertoningen in het Google Display Netwerk: hiermee krijgen we meer inzicht in welke gebruikers onze betaalde advertenties op andere websites hebben gezien. Dit gebruiken we om onze advertenties nog specifieker en relevanter te maken.
-Rapportage voor demografische en interessecategorieën van Google Analytics: dit stelt ons in staat om meer te weten te komen over de gebruikers van onze website. Zoals de leeftijd, geslacht en interesses, op een anoniem en geaggregeerd niveau. Het bevat dus geen persoonlijke informatie dat u, als gebruiker, identificeert. Met inzicht in deze gegevens passen wij onze website aan om u een zo fijn mogelijke ervaring te bieden.
-Geïntegreerde services ten behoeve van advertentiedoeleinden waarvoor Google Analytics gegevens verzamelt, met inbegrip van gegevens die worden verzameld via advertentiecookies en ID's.

Google kan informatie aan derden verschaffen als zij hiertoe wettelijk worden verplicht of als deze derden de informatie namens Google verwerken.
U kunt voorkomen dat uw informatie middels cookies bij Google wordt geregistreerd en verwerkt door de hiervoor bestemde browser-plug-in te downloaden en te installeren via deze link.

Om gebruikers opnieuw te kunnen benaderen met relevante aanbiedingen maken wij gebruik van de diensten van derden, die op onze site cookies plaatsen. Deze functionaliteiten worden pas ingeschakeld wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van de cookies. Dit zijn de volgende aanbieders:
-Remarketing als targetingfunctie in AdWords van Google, waarmee we advertenties tonen aan gebruikers die al eerder op onze website zijn geweest. Deze advertenties worden op andere websites over het internet geplaatst. We tonen u hierbij producten die u eerder hebt bekeken, zodat u deze kunt bestellen als u hier nog steeds interesse in heeft. U kunt zich hiervoor afmelden via deze link
-“Vergelijkbare doelgroepen” als targetingfunctie in AdWords van Google, waarmee we advertenties tonen aan potentiële klanten met vergelijkbare eigenschappen en interesses als de gebruikers van onze website. Deze gegevens worden gedeeld met derden, zoals Google. U kunt zich afmelden voor het gebruik van Google-cookies via deze link


4. Customer match/audience
Customer match gebruiken we om onze bekendheid te vergroten. Dit houdt in dat we bij ons bekende e-mailadressen targetten. De e-mailadressen zijn versleuteld en worden pas bewaard nadat hier toestemming voor is gegeven. Deze aangepaste e-mailadressen delen we versleuteld met Google. Advertenties worden getoond op YouTube, zoekmachine van Google, het Display netwerk van Google, Google Shopping, Gmail, Facebook en Instagram. Wilt u liever niet op deze manier benaderd worden? Dan kunt u zich hiervoor uitschrijven via deze link


5. Profiling
Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Dit zijn gegevens als geslacht, naam en e-mailadres. Deze gegevens vult u vrijwillig in. U heeft het recht om vergeten te worden. U kunt uw persoonsgegevens opvragen en laten verwijderen. Daarbij kunt u bezwaar aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens. Mail uw bezwaar naar ons via webshop@jansemode.nl. Wij verzamelen tevens geautomatiseerde informatie over het gebruik van onze website via cookies. Dit stelt ons in staat om statistieken over het gebruik van de website op te maken en meer gerichte communicatie te verzenden. Dit soort data maken Facebook en Google Adwords ook voor ons beschikbaar via Audience Insight. Dit doen wij om een beter beeld te kunnen vormen bij de doelgroep en de bezoekers, zoals hun interesses, leeftijden en locaties. Hierdoor kunnen we de website verbeteren op basis van wensen en voorkeuren van de gebruikers. Deze gegevens worden bijgehouden via tracking cookies, waarop je vooraf toestemming moet geven. Zie meer over de tracking cookies in de cookieverklaring.


6. Contactformulier
Op de website zijn er diverse contactformulieren, waarbij er gevraagd wordt naar diverse gegevens die nodig zijn bij het behandelen van de vraag of het verzoek. Deze gegevens worden bewaard zolang naar de aard van de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording of afhandeling ervan. 
 

7.Reclame en advertenties
Naast de informatie die op de website te verkrijgen is, brengen wij u op de hoogte van nieuwe collecties en acties via e-mail, post, social media en advertenties.
-E-mailmarketing
Wij gebruiken uw e-mailadres en naam om u per e-mail-nieuwsbrief te informeren over onze nieuwe collecties, acties en over de ontwikkeling van de website indien u hier toestemming voor hebt gegeven. Als u hier niet langer prijs op stelt, is er de mogelijkheid u direct uit te schrijven via een link in onze nieuwsbrief. Vanuit elke nieuwsbrief kunt u zich afmelden zodat u niet langer berichten van ons ontvangt. U hebt altijd het recht om de persoonlijke informatie die wij van u hebben in te zien. U kunt een overzicht van uw persoonlijke gegevens aanvragen door een e-mail te sturen naar webshop@jansemode.nl. We vragen deze gegevens op om contact met u op te kunnen nemen en om de nieuwsbrief aan u te kunnen richten. Deze gegevens zullen we niet voor andere doeleinden inzetten.
-Per post
Per post sturen wij ook een aantal keren per jaar informatie toe, zoals aankondigingen van open huizen, modeflitsen, merkendagen, kortingsacties e.d. Indien u dit niet wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen er dan voor zorgen dat u geen informatie meer ontvangt via de post.
-Social Media
Via Social Media brengen wij u ook graag op de hoogte van nieuwe collecties, stylingtips en lopende acties. Wil u deze informatie niet meer volgen? Dan kunt u er zelf voor kiezen om ons niet meer te volgen.
-Advertenties
Op de website zelf vertonen wij geen advertenties van externen.

Janse mode stelt gegevens over bezoekers van de website niet ter beschikking aan derden en bewaard alle gegevens strikt vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid.


8. Waar slaan we uw gegevens op?
Uw gegevens slaan wij zelf op binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). Echter kan het voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER. Dit is bijvoorbeeld het geval bij externe dienstverleners die gevestigd zijn buiten de EU, zoals Google en MailChimp. Met deze partijen hebben wij goede afspraken en zorgen we ervoor dat het op een veilige en rechtmatige manier gebeurt.


9. Het gebruik van Hotjar
Wij gebruiken Hotjar om de behoeften van onze gebruikers beter te begrijpen en onze dienst plus de daarbij horende ervaring te verbeteren. Hotjar is een technologische dienst die ons helpt om de ervaring van onze gebruikers beter te begrijpen (hoeveel tijd zij doorbrengen op welke pagina, welke linkjes zij besluiten te klikken, wat gebruikers wel en niet leuk vinden, etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (in het bijzonder IP adressen van apparaten (vastgelegd en opgeslagen alleen in geanonimiseerde vorm), schermresolutie van apparaat, apparaat type (unieke apparaat-ID's), browser informatie, geografische locatie (alleen op landsniveau), voorkeurstaal voor weergave van onze website). Deze functionaliteit wordt pas ingeschakeld wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van de cookies. Hotjar bewaart deze informatie in een pseudo geanonimiseerd gebruikersprofiel. Zowel Hotjar als wij zullen deze informatie nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om dit te koppelen aan verdere gegevens van een individuele gebruiker. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Hotjar deze link
 
U heeft altijd het recht om de persoonlijke informatie die wij van u hebben in te zien en te laten verwijderen. U kunt een overzicht van uw persoonlijke gegevens binnen Hotjar aanvragen door een e-mail te sturen naar bovenstaande e-mailadres. Vermeld hierbij het e-mailadres waarvoor u gegevens wilt opvragen. U kunt zich afmelden voor het maken van een gebruikersprofiel, het opslaan van gegevens over uw gebruik van onze site door Hotjar en Hotjar’s gebruik van tracking cookies op andere websites door deze opt-out link te volgen.
Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit onze partners zijn die betrokken zijn bij het uitvoeren van een dienst, zoals het versturen van een bestelling. Denk hierbij aan DHL die uw pakket moet afleveren.
Onze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wij vragen daarom apart uw uitdrukkelijke toestemming voordat zij gegevens ontvangen.


11.Gegevens buiten de EU
Buiten de EU / EER mogen gegevens alleen worden doorgegeven naar landen met een ‘passend beveiligingsniveau’ volgens de Autoriteit Persoonsgegevens. MailChimp en Google zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Dat is niet aangemerkt als een land met een passend beveiligingsniveau. Gelukkig zijn zowel MailChimp als Google gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen. 
 

12. Cookies en derden
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij meer uitleg geven over waarom en waarvoor wij cookies gebruiken. Als u akkoord gaat met deze mededeling, vatten wij dit op als toestemming voor het gebruik van de cookies.

U bent vrij om de cookies uit te schakelen in uw browser. Houd er wel rekening mee dat onze website mogelijk niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik hiervan. Wij hebben geen volledige controle op wat de aanbieder van deze cookies zelf met de cookies doen, waar zij deze uitlezen. Meer informatie over de cookies leest u in onze cookieverklaring
 

13. Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.


14.Bewaartermijn
De eerder beschreven persoonsgegevens worden bewaard zo lang als dat nodig is om uw bestelling af te handelen (inclusief garantie), of voor zo lang het nodig is om uw verzoek af te ronden. Voor bestelgegevens hebben we een fiscale bewaarplicht van 7 jaar voor betaalgegevens.

Daarnaast gebruiken we uw statistische gegevens 50 maanden voor het beschreven statistische doeleinden. Deze gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke verplichting is die langer bewaren vereist.


15. Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middels van links met onze webshop verbonden zijn. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt.


16. Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Voor vragen omtrent deze privacyverklaring of vragen over/verzoeken voor inzage, wijzigen of verwijderen van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt bij ons ook een verzoek indienen om een gegevens export te maken voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken. Ook kunt u gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van de persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om uzelf adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Als de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.


17. Autoriteit persoonsgegevens
Uiteraard helpen wij u graag verder als u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerking van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Janse Mode maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.