Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bezorging & afhalen

Wij vragen graag uw aandacht voor het volgende: Vanwege de lockdown zijn onze 14 winkels helaas tijdelijk gesloten. Gelukkig hebben wij al jarenlang onze webshop en daar ontvangen wij u graag. Wel is het mogelijk om uw online bestelling af te halen in de winkel met onze click & collect service.

Sinds de lockdown is er sprake van een sterke toename van het aantal bestellingen in onze webshop en daar zijn we heel blij mee. Het kan, als gevolg van de drukte, nu wel zijn dat we voor uw bestelling iets meer tijd nodig hebben dan u van ons gewend bent. We doen er uiteraard alles aan uw bestelling snel te verwerken. De normale verzendtermijn is 1 tot 3 werkdagen en op dit moment komt het dus voor dat het iets langer kan duren maar nooit langer dan 2 extra dagen.

Ook de bezorgdiensten hebben het in deze tijden extra druk. De verwachting is dat zij in deze periode 70 procent meer pakketten zullen bezorgen dan vorig jaar. Het gevolg kan vertraging zijn, dus houd daarom de Track en Trace informatie goed in de gaten.

Wij hopen dat onze winkels snel weer volledig open mogen zodat we u niet alleen online maar ook daar mogen verwelkomen.


-------
Zodra uw bestelling is verwerkt en aangeboden bij DHL ontvangt u een leveringsbevestiging met een track & trace code. De track & trace code is aan het einde van de dag actief en het pakket kunt u met uw code volgen. Klik hier om uw pakket te volgen. Het pakket wordt 1 dag na verwerking afgeleverd op het door u opgegeven adres. 

DHL bezorgt van maandag tot en met zaterdag, in wisselende tijdvensters. De bezorgtijd is afhankelijk van het bezorgadres. Klik hier hoe laat DHL bij u in de buurt bezorgd.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij de buren kan afgeven, dan laat DHL een kaart achter in de brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u op de 'bezorger gemist' pagina aangeven wanneer DHL weer bij u langs kan komen.
U kunt er ook voor kiezen om uw pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Maakt u geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer).

Klik hier voor meer informatie over bezorging en afhalen van DHL.  

Bezorger gemist? Klik hier om zelf een andere afleveroptie kiezen. 

Uw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen door ons worden verzonden. Via de mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling. Mocht het voorkomen dat het langer dan 3 werkdagen duurt dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Click&collect by Janse mode women
Ook al mogen we de winkels nog niet openen, wel kunnen wij vanaf nu onze click & collect service aanbieden. Dat is de eerste stap naar de winkels weer open en dus pakken we deze mogelijkheid graag met twee handen aan! Als uw bestelling is aangekomen in de winkel van uw voorkeur ontvangt u van ons bericht met daarbij de instructies omtrent het afhalen. Wij volgen hier de regels zoals die ons opgelegd zijn door de overheid. Wilt hier meer informatie over: klik hier.

Wanneer betaal ik €4,95 verzendkosten?
Bij besteding vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Bij besteding tot € 50,- vragen wij een bijdrage aan de verzendkosten van € 4,95. Ook vragen wij een bijdrage van € 4,95 aan de verzendkosten als een artikel 40% of meer korting heeft.
Als door Janse mode aan u verzendkosten zijn berekend (dat is aan de orde in de sale bij 40% of meer korting in combinatie met een besteding tot € 50,-) en u stuurt de hele bestelling retour dan worden de initiële verzendkosten aan u vergoed. De retourkosten voor het terugsturen naar Janse mode blijven voor uw rekening.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.