Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bezorging & afhalen

Zodra uw bestelling is verwerkt en aangeboden bij DHL ontvangt u een leveringsbevestiging met een track & trace code. De track & trace code is aan het einde van de dag actief en het pakket kunt u met uw code volgen. Klik hier om uw pakket te volgen. Het pakket wordt 1 dag na verwerking afgeleverd op het door u opgegeven adres. 

DHL bezorgt van maandag tot en met zaterdag, in wisselende tijdvensters. De bezorgtijd is afhankelijk van het bezorgadres. Klik hier hoe laat DHL bij u in de buurt bezorgd.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij de buren kan afgeven, dan laat DHL een kaart achter in de brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u op de 'bezorger gemist' pagina aangeven wanneer DHL weer bij u langs kan komen.
U kunt er ook voor kiezen om uw pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Maakt u geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer).

Klik hier voor meer informatie over bezorging en afhalen van DHL.  

Bezorger gemist? Klik hier om zelf een andere afleveroptie kiezen. 

Uw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen door ons worden verzonden. Via de mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling. Mocht het voorkomen dat het langer dan 3 werkdagen duurt dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

N.B. Tijdens de sale kan het voorkomen dat uw bestelling er langer over doet dan verwacht, u wordt hiervan op de hoogte gesteld.

Afhalen in een van onze winkels; altijd gratis
Janse mode biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in één van onze winkels. Nadat uw betaald heeft, zal de bestelling binnen 3 werkdagen worden verwerkt en worden meegegeven aan onze chauffeur. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling compleet is en het verwachtte aflevermoment in de door u geselecteerde winkel bekend is.

Uw pakket gaat mee met de vaste route van onze chauffeur. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling iets langer de tijd nodig heeft om bij het gekozen filiaal afgeleverd te worden. 


Wanneer betaal ik €4,95 verzendkosten?
Bij besteding vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Bij besteding tot € 50,- vragen wij een bijdrage aan de verzendkosten van € 4,95. Ook vragen wij een bijdrage van € 4,95 aan de verzendkosten als een artikel 40% of meer korting heeft.
Als door Janse mode aan u verzendkosten zijn berekend (dat is aan de orde in de sale bij 40% of meer korting in combinatie met een besteding tot € 50,-) en u stuurt de hele bestelling retour dan worden de initiële verzendkosten aan u vergoed. De retourkosten voor het terugsturen naar Janse mode blijven voor uw rekening.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.