Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Als een bestelling niet naar uw zin is of de bestelling de verkeerde maat blijkt te zijn kunt u het artikel retour sturen of omruilen.

De retourzending moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd.
2. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien;
    a. Ze gedragen en/of gewassen zijn;
    b. Ze beschadigd zijn en/of u zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen;
    c. U de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd.
3. Het te retourneren item dient binnen 14 dagen door ons ontvangen te zijn;
4. De retourzending dient een retourformulier te bevatten. Daarop is aangegeven welke items retour komen, en weten wij van wie de retourzending afkomstig is.

De kosten voor het retour zenden naar Janse mode komen voor uw eigen rekening. U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Het retour zenden van uw bestelling kunt u via de post versturen. Mocht uw bestelling in een envelop passen dan kunt u het ook via de briefpost retour zenden, dit is goedkoper dan retourneren met pakketpost.

De retourzending wordt na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour ontvangen artikelen wordt door ons teruggestort naar uw bankrekening in geval van betaling via iDEAL. In geval van betaling via de creditcard vragen wij u uw rekeningnummer. Het terug te storten bedrag maken wij binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending naar u over. 

Als u uw item(s) wilt ruilen neemt Janse mode de kosten voor het toesturen van uw nieuwe bestelling voor haar rekening. Ruilen kunt u, zoals aangegeven, d.m.v. het bijgesloten retourformulier.

Retouren kunnen gestuurd worden naar:
Janse mode women
t.a.v. klantenservice
Koolhovenstraat 3
3772 MT Barneveld

Retourneren en ruilen in de fysieke winkels van Janse mode is ook mogelijk.

Als u uw item(s) retour wilt sturen of wilt ruilen in onze fysieke winkels heeft u de volgende keuzes:
1. U zoekt een nieuw artikel uit in de winkel en het nieuwe aankoopbedrag wordt verrekend met het retour artikel.
2. U laat de retourzending in doos met ingevuld retourformulier achter in de winkel. De doos wordt opgestuurd naar het hoofdkantoor en zodra wij het ontvangen hebben, wordt het bedrag van de retour artikelen door ons teruggestort naar uw bankrekening ingeval van betaling via iDEAL. Dit gebeurt binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retour.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.