Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Als een bestelling niet naar uw zin is of de bestelling de verkeerde maat blijkt te zijn kunt u het artikel retour sturen of omruilen.

De retourzending moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd.
2. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien;
a. Ze gedragen en/of gewassen zijn;
b. Ze beschadigd zijn en/of u zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen;
c. U de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd.
3. Het te retourneren item dient binnen 14 dagen door ons ontvangen te zijn;
4. De retourzending dient een volledig ingevuld retourformulier te bevatten. Daarop is aangegeven welke items retour komen, en weten wij van wie de retourzending afkomstig is.

De kosten voor het retour zenden naar Janse mode komen voor uw eigen rekening. U dient uw retourzending voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en worden niet door ons in behandeling genomen. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Het retour zenden van uw bestelling kunt u via de post versturen. Mocht uw bestelling in een envelop passen dan kunt u het ook via de briefpost retour zenden, dit is goedkoper dan retourneren met pakketpost.

De retourzending wordt na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour ontvangen artikelen wordt door ons teruggestort naar uw bankrekening in geval van betaling via iDEAL. In geval van betaling via de creditcard vragen wij u uw rekeningnummer. Het terug te storten bedrag maken wij binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending naar u over.

Als u uw item(s) wilt ruilen neemt Janse mode de kosten voor het toesturen van uw nieuwe bestelling voor haar rekening. Ruilen kunt u, zoals aangegeven, d.m.v. het bijgesloten retourformulier.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:
Janse mode women
t.a.v. klantenservice
Koolhovenstraat 3
3772 MT Barneveld

Wilt u een artikel omruilen of retour geven in een van onze 14 winkels, dan adviseren wij u om gedurende de periode van Click & collect (vanaf 10 februari 2021) om telefonisch contact op te nemen met de vestiging van uw keuze:
Klik hier voor het telefoonnummer van uw favoriete vestiging.
Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13 tot 16 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 15 uur.

Als door Janse mode aan u verzendkosten zijn berekend (dat is aan de orde in de sale bij 40% of meer korting in combinatie met een besteding tot € 50,-) en u stuurt de hele bestelling retour dan worden de initiële verzendkosten aan u vergoed. De retourkosten voor het terugsturen naar Janse mode blijven voor uw rekening.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.