Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren


 Als een bestelling niet naar uw zin is of de bestelling de verkeerde maat blijkt te zijn kunt u het artikel retour sturen of omruilen.
De retourzending moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd.
2. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien;
a. Ze gedragen en/of gewassen zijn;
b. Ze beschadigd zijn en/of u zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen;
c. U de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd.
3. Het te retourneren item dient binnen 14 dagen door ons ontvangen te zijn;
4. De retourzending dient een volledig ingevuld retourformulier te bevatten. Daarop is aangegeven welke items retour komen, en weten wij van wie de retourzending afkomstig is.

De kosten voor het retour zenden naar Janse mode komen voor uw eigen rekening. U dient uw retourzending voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en worden niet door ons in behandeling genomen. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Het retour zenden van uw bestelling kunt u via de post versturen. Mocht uw bestelling in een envelop passen dan kunt u het ook via de briefpost retour zenden, dit is goedkoper dan retourneren met pakketpost.

 De retourzending wordt na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour ontvangen artikelen wordt door ons teruggestort naar uw bankrekening in geval van betaling via iDEAL. In geval van betaling via de creditcard vragen wij u uw rekeningnummer. Het terug te storten bedrag maken wij binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending naar u over.

Als u uw item(s) wilt ruilen neemt Janse mode de kosten voor het toesturen van uw nieuwe bestelling voor haar rekening. Ruilen kunt u, zoals aangegeven, d.m.v. het bijgesloten retourformulier.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:
Janse mode women
t.a.v. klantenservice
Koolhovenstraat 3
3772 MT Barneveld

Retourneren en ruilen in de fysieke winkels van Janse mode is ook mogelijk.

 Als u uw item(s) retour wilt sturen of wilt ruilen in onze fysieke winkels heeft u de volgende keuzes:
1. U zoekt een nieuw artikel uit in de winkel en het nieuwe aankoopbedrag wordt verrekend met het retour artikel.
2. U laat de retourzending in doos met volledig ingevuld retourformulier achter in de winkel. De doos wordt opgestuurd naar het hoofdkantoor en zodra wij deze hebben ontvangen en verwerkt, wordt het bedrag van de retour artikelen door ons teruggestort naar uw bankrekening ingeval van betaling via iDEAL. Dit gebeurt binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retour.

 Als door Janse mode aan u verzendkosten zijn berekend (dat is aan de orde in de sale bij 40% of meer korting in combinatie met een besteding tot € 50,-) en u stuurt de hele bestelling retour dan worden de initiële verzendkosten aan u vergoed. De retourkosten voor het terugsturen naar Janse mode blijven voor uw rekening.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.