Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Alphen aan den Rijn


DAMESKLEDING ALPHEN AAN DEN RIJN

Janse mode is sinds 1986 een bekend gezicht in Alphen aan den Rijn in winkelcentrum Aarhof. In maart 2023 is Janse mode women verhuisd naar de Van Mandersloostraat. Het karakteristieke hoekpand in het hart van het centrum onderging een totale metamorfose zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Buiten springen de witte muren met de moderne donkere kozijnen in het oog en binnen is de entree met een 6 meter hoog plafond ronduit indrukwekkend. De lichte winkel is ingericht met het nieuwste op interieurgebied, zoals een “betonlook” vloer, accenten van zwart staal en groene wandbekleding van echt mos. De vestiging is verder toekomstbestendig gemaakt door afsluiting van het gas en gebruik van 100% LED verlichting.


Bij Janse mode women in Alphen aan den Rijn vindt u het kenmerkende aanbod van Janse mode. Zo vertegenwoordigen &Co woman, Geisha, Esprit en FreeQuent de casual look en staan Expresso, Betty Barclay en Taifun voor een meer modische en representatieve stijl. In het klassieke bereik blijft Janse mode een doelgroep bedienen die de voorkeur geeft aan merken als Zerres, Frank Walder en Gerry Weber.

MERKEN:

&CO
Be Nice
Betty Barclay 
Beaumont
Cambio 
District
Esprit 
EsQualo
Expresso
Frank Walder
Free|Quent
Gardeur
Geisha
Helena Hart
In Shape
K-Design 
Lebek
Lizzy & Coco
Monari
Onesto 
Oui
Para Mi
Poools 
Red Button
Reset
Rino & Pelle
Rosner
Smashed Lemon
Taifun
Weber
Weber Edition
Wonderjeans  
Zerres 
Speciale openingstijden

Koningsdag: gesloten
Adresgegevens

Van Mandersloostraat 80
2406 CE Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer: 0172-494532
Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.