Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kampen


DAMESKLEDING KAMPEN

U vindt Janse mode Kampen aan de Oudestraat 59 midden in de historische binnenstad van Kampen. Het pand van Janse mode behoort tot een van de oudste panden van Kampen en daar zijn wij best trots op.

Door betrokkenheid van de filiaalmanager bij het inkoopteam worden in Kampen vaak nieuwe merken getest en dat met succes. Merken als No man's Land, Studio Anneloes en Joseph Ribkoff hebben via deze weg een vaste plek verworven bij Janse mode. Andere mooie merken die inmiddels ook in de andere vestigingen van Janse mode aanwezig zijn, zijn bijvoorbeeld, Summum en Moscow. Janse mode Kampen kent een hele grote klantenkring uit de wijde omgeving die zich graag laat kleden door het vakkundige en betrokken verkoopteam. De klanten worden dan ook met veel passie en enthousiasme geholpen. Door het brede merkenaanbod gaat iedere klant uniek gekleed de deur uit en is shoppen bij Janse mode altijd weer een feestje.

U bent van harte welkom bij Janse mode dameskleding Kampen.

U vindt Janse mode Kampen aan de Oudestraat 59 midden in de historische binnenstad van Kampen. Het pand van Janse mode behoort tot van de oudste panden van Kampen en daar zijn wij best trots op.

Door betrokkenheid van de filiaalmanager bij het inkoopteam worden in Kampen vaak nieuwe merken getest en dat met succes. Merken als No man's Land, Studio Anneloes en Joseph Ribkoff hebben via deze weg een vaste plek verworven bij Janse mode. Andere mooie merken die inmiddels ook in de andere vestigingen van Janse mode aanwezig zijn, zijn bijvoorbeeld, Summum en Moscow. De vestiging kent een grote klantenkring uit de wijde omgeving van Kampen die zich graag laat kleden door het vakkundige en betrokken verkoopteam. Ieder klant uniek gekleed, daar gaat het om. U bent van harte welkom bij Janse mode dameskleding Kampen.


MERKEN:

Beaumont
Betty Barclay
Be nice
Cambio 
Codello
Creenstone
Dayz
District 
Elsewhere 
Esprit
Expresso
EsQualo
Frank Walder
Free|Quent 
Gardeur
Geisha
Gil Bret
Helena Hart
In Shape
Joseph Ribkoff
Just White 
K-design
Key Largo  
Lebek 
Lizzy & Coco
Loes
Marc Aurel
Milo 
Monari
Moscow
Mos Mosh 
No Man's Land
Onesto
Poools
Reset
Rino & Pelle 
Rosner
Samoon
Smashed Lemon 
Studio Anneloes  
Summum
Taifun
Gerry Weber
Weber Edition
Zerres

Adresgegevens

Oudestraat 59
8261CE Kampen

Telefoonnummer: 038-3317514
Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.