Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Rhenen


DAMESMODE RHENEN

Janse mode Rhenen is de enige plek waar wij naast dames- ook herenmode verkochten. Na bijna 10 jaar succesvolle samenwerking heeft filiaalmanager Ard van Dikkenberg laten weten te willen stoppen en diende zich een natuurlijk moment aan om een einde te maken aan de bestaande uitzonderingssituatie. Dat betekent dat we ons ook in Rhenen volledig op de damesmode concentreren, omdat dáár onze expertise ligt.

Nieuwe uitstraling.
Op vrijdag 2 maart 2018 vond de feestelijke heropening plaats van Janse mode women Rhenen. Tot half februari stond de vestiging in Rhenen bekend als Janse mode men & women en werd er ook herenmode verkocht. Het besluit om verder te gaan als Janse mode women had als gevolg dat de winkel een totale metamorfose onderging met een compleet nieuwe vloer, een compleet nieuw verlichtingsplan (100% LED) en diverse aanpassingen aan het interieur. Het resultaat is een transparante en moderne winkel die veel beleving biedt en waarin het modische assortiment van Janse mode women heel goed tot haar recht komt.


MERKEN:

Beaumont
Betty Barclay 
Be nice
Cambio
Codello  
Dayz
District
Esprit
Expresso 
EsQualo
Frank Walder
Free|Quent
Gardeur
Geisha
Helena Hart
In Shape
Just White  
K-design 
Key Largo
Lebek
Lizzy & coco 
Loes
Milo
Monari 
Mos Mosh
Onesto
Poools
Reset
Rino & Pelle
Rosner
Samoon 
Smashed Lemon
Taifun
Gerry Weber
Weber Edition
Zerres

Adresgegevens

Fr. van de Paltshof 38
3911LB Rhenen

Telefoonnummer: 0317-616684
Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.