Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

iDEAL

Mocht u voor iDEAL hebben gekozen dan kunt u vervolgens aangeven via welke bank u zelf internetbankiert. U komt vervolgens in de betaalmodule van uw eigen bank waarna u uw akkoord voor de betaling kunt geven. U krijgt van uw eigen bank een melding of de betaling door uw bank is geaccepteerd. Vervolgens komt u weer terug op de website van Janse mode. Nadat uw betaling is geaccepteerd, is uw bestelling akkoord. U krijgt automatisch bericht op het door u aangegeven e-mailadres. In dit bericht is tevens een factuur opgenomen met een specificatie van de betaling.

Creditcard

Alle betalingen met creditcard (Mastercard en VISA) of iDEAL lopen automatisch via de internetkassa van de Ogone. Ogone is een van Europa's grootste Payment Service Providers. U komt nadat u heeft aangegeven de bestelling te willen betalen in de beveiligde omgeving van Ogone. Dit betekent dat u uw betalingsgegevens nooit aan Janse mode doorgeeft, maar aan de beveiligde betaalomgeving van Ogone. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Janse mode worden gelezen of anderszins worden achterhaald. 

Handmatig overmaken

Als u niet met iDEAL kunt betalen of u heeft geen Creditcard dan kunt u toch iets bestellen. U kunt bij de betaalmethodes kiezen voor 'handmatig overmaken'. U kunt het bedrag binnen 3 dagen overmaken naar onze bankrekening van INGbank zoals aangegeven op de bon. Vermeld hierbij het bestelnummer duidelijk, zodat wij weten om welke artikelen het gaat. Zodra u betaling is ontvangen versturen wij uw bestelling. Als 3 werkdagen na bestelling het bedrag nog niet is bijgeschreven, plaatsen we uw bestelling terug in onze webshop.
Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.