Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bestelling

Wij vragen graag uw aandacht voor het volgende: Vanwege de lockdown zijn onze 14 winkels helaas tijdelijk gesloten. Gelukkig hebben wij al jarenlang onze webshop en daar ontvangen wij u graag.

Sinds de lockdown is er sprake van een sterke toename van het aantal bestellingen in onze webshop en daar zijn we heel blij mee. Het kan, als gevolg van de drukte, nu wel zijn dat we voor uw bestelling iets meer tijd nodig hebben dan u van ons gewend bent. We doen er uiteraard alles aan uw bestelling snel te verwerken. De normale verzendtermijn is 1 tot 3 werkdagen en op dit moment komt het dus voor dat het iets langer kan duren maar nooit langer dan 2 extra dagen.

Ook de bezorgdiensten hebben het in deze tijden extra druk. De verwachting is dat zij in deze periode 70 procent meer pakketten zullen bezorgen dan vorig jaar. Het gevolg kan vertraging zijn, dus houd daarom de Track en Trace informatie goed in de gaten.

Wij hopen dat onze winkels snel weer open mogen zodat we u niet alleen online maar ook daar mogen verwelkomen.

-------

Als u een artikel wilt bestellen, klikt u op de foto van het artikel zodat u de details te zien krijgt. Nadat u uw maat heeft geselecteerd, klikt op de button: “plaats in shoppingbag”. Het artikel wordt dan in uw shoppingbag geplaatst
Als u verder wilt shoppen, klik u op de button “verder winkelen" in de uitklap van uw shoppingbag, zodat u weer op het overzicht komt van alle artikelen.

Bovenaan elke pagina ziet u altijd uw shoppingbag staan. Als u hierop klikt, verschijnt een overzicht van de artikelen die in uw shoppingbag staan. Alle artikelen zijn voorzien van een foto zodat u kunt zien welk artikel het betreft. Daarnaast staat een omschrijving. Indien gewenst kunt u het aantal stuks of de maat aanpassen. Als er bepaalde maten ontbreken, zijn deze maten helaas niet meer op voorraad.
Ook geeft u aan of u uw artikel thuis wilt laten bezorgen, bij een van onze vestigingen wilt afhalen of wil afhalen van een door u gekozen DHL afhaalpunt. Afhalen in een van onze vestigingen is gratis. Eventuele verzendkosten voor het verzenden naar een huisadres of een DHL afhaalpunt worden hier getoond. Bij kortingen vanaf 40% rekenen wij verzendkosten, bestellingen met artikelen uit onze nieuwe collectie worden gratis verzonden in Nederland.
Mocht u in het bezit zijn van een kortingscode kunt u deze hier invullen, wanneer u klikt op “kortingscode toevoegen”. Het kortingsbedrag wordt dan automatisch verrekend.

Als uw bestelling compleet is klikt u op de button: “Nu bestellen”. U bent dan gearriveerd bij stap 2: uw gegevens. Hier kunt u als u een bestaande klant bent uw e-mailadres en wachtwoord invullen. Indien u dit nog nooit heeft gedaan, klikt u links op de button “Ga verder” bij “Bestel snel zonder account”. Daarmee komt u in het volgende scherm waar u uw gegevens kunt invullen. Mocht u in het vervolg een bestelling willen plaatsen met een eigen account, heeft u hier de optie om een wachtwoord aan te maken voor een volgend bezoek. Hiermee kunt u bij een volgende bestelling eenvoudig inloggen met uw emailadres en wachtwoord zodat al uw klantgegevens automatisch verschijnen.

Bij de volgende stap kunt u aangeven of het afleveradres hetzelfde is als het factuuradres door dit aan te vinken. Of u kunt kiezen in welke winkel u uw bestelling wilt afhalen. Heeft u als afleveroptie gekozen voor een DHL afhaalpunt, dan kunt u hier uw DHL parcelshop kiezen. Als u klaar bent klikt u op de button: “Ga verder” en bent u gearriveerd bij stap 3: uw bestelling.

U kunt hier aangeven op welke manier u wenst te betalen: iDEAL, MasterCard, Visa of handmatig overmaken. Mocht u ervoor kiezen om gebruik te maken van de betaalmethode: handmatig overmaken, dan wordt uw bestelling pas verstuurd, nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
Onder de betaalmethodes ziet u uw bestelling en het totaalbedrag. Wanneer u het eens bent met het totaaloverzicht van uw bestelling, vinkt u het volgende aan “ik ga akkoord met de algemene voorwaarden”. Wanneer u op algemene voorwaarden klikt, ziet u deze verschijnen. Door op de button: “Bestelling afronden” te klikken belandt u bij stap 4: afrekenen.

Mocht u voor iDEAL hebben gekozen dan kunt u vervolgens aangeven via welke bank u zelf internetbankiert. U komt vervolgens in de betaalmodule van uw eigen bank waarna u uw akkoord voor de betaling kunt geven. U krijgt van uw eigen bank een melding of de betaling door uw bank is geaccepteerd. Vervolgens komt u weer terug op de website van Janse mode.

Nadat uw betaling is geaccepteerd, is uw bestelling akkoord. U krijgt automatisch bericht op het door u aangegeven e-mailadres. In dit bericht is tevens een factuur opgenomen met een specificatie van de betaling.

Uw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen door ons worden verzonden. Of u ontvangt een email dat uw bestelling in de desbetreffende winkel voor u klaar ligt. Via de mail houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling. Mocht het voorkomen dat het langer dan 3 werkdagen duurt dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 
Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.