Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Kleurentrends deel 1

Blog: Kleurentrends deel 1

Kleurentrends najaar 2023: kleuren die uw garderobe laten stralen!

In dit eerste deel van deze tweedelige nieuwsblog over de kleurentrends najaar 2023 laten wij u kennis maken met de fellere en uitgesproken kleuren in het kleurenpalet van dit seizoen.

Het najaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw kledingkast klaar te maken voor de komende seizoensverandering. Fashionshows en designers hebben ons al een aantal spannende trends voor het komende najaar laten zien. In deze blog zullen wij u informeren over de opkomende kleurentrends voor het najaar van 2023.
 
Allereerst duiken we in de wereld van de paarse tinten. Paars is een veelzijdige kleur die een aura van mysterie en elegantie met zich meedraagt. Dit najaar zien we verschillende nuances van paars, variërend van lavendel tot diepe aubergine. Deze kleuren kunnen subtiel worden verwerkt in uw outfit, bijvoorbeeld door middel van een t-shirt of blouse met paarse print of dessin. Wilt u een gedurfde look creëren? Ga dan voor een paarse jurk of maak een statement met een paarse blazer - gegarandeerd dat uw look de aandacht zal trekken!

Andere kleuren waar u dit najaar niet omheen kunt, zijn petrol en dennengroen. Deze diepe, donkere kleuren zijn perfect om de romantische herfstsfeer te omarmen. Ziet u uzelf al tijdens een mooie stadswandeling in een modieus groenkleurige pak? Combineer petrol en dennengroen kleurige kledingstukken met neutrale tinten zoals beige of grijs en u heeft een winnende outfitcombinatie.

Kobalt is nooit echt weggeweest en dit najaar zien we deze opvallende kleur weer volop. Het is een helderblauwe tint die zeker opvalt tussen de herfstkleuren. Een kobaltkleurige trui of een kobaltblauwe broek geeft een instant boost aan uw look en uw zelfvertrouwen vergroten. Deze kleur werkt goed samen met andere felle kleuren zoals geel of groen, maar kan ook prachtig worden gecombineerd met neutrale kleuren zoals wit, zwart en bruintinten voor een evenwichtige uitstraling.

Naast de eerder genoemde kleuren kunt u dit najaar ook niet om de warme tinten, pink, oranje en rood heen. Deze kleuren stralen energie en levendigheid uit, perfect om een saaie herfstdag op te fleuren! U kunt kiezen voor een pink kleurige blouse, een rode trui of een feloranje jas - wat u maar wilt! Combineer met andere warme tinten of met neutrale kleuren voor een verfijnde look.

Het najaar van 2023 is een seizoen vol kleur. Dus waar wacht u nog op? Ga de winkels in, kijk online en experimenteer met deze prachtige kleuren in uw outfits. Van paars tot petrol en van kobalt tot warme tinten - er is voor elk wat wils. Laat uw persoonlijkheid stralen en creëer uw eigen unieke stijl met deze trendy kleuren!

Benieuwd naar de neutralere kleuren uit het kleurenpalet van het najaar 2023? Lees hier het tweede en afsluitende deel van onze blog Kleurentrends najaar 2023.
 
Alles weten over de materialen van het najaar 2023? Lees hier alles wat u moet weten over de trends en materialen van najaar 2023.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.