Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Janse mode Kampen verbouwd

Janse mode Kampen verbouwd

Na een ingrijpende verbouwing is Janse mode women aan de Oudestraat in Kampen klaar voor de toekomst.

Na een ingrijpende verbouwing is Janse mode women aan de Oudestraat in Kampen klaar voor de toekomst. Het winkelend publiek kon afgelopen donderdag voor het eerst kennismaken met de vernieuwde winkel. Er waren veel enthousiaste reacties en vooral de jongere en frisse uitstraling sprongen in het oog. 

We hebben gekozen voor een flinke update, vertelt eigenaar Hans du Gardijn van Janse mode women. De tijden zijn veranderd. Het consumentengedrag is anders geworden. Je moet je in Kampen onderscheiden. We willen mensen meetrekken in de beleving die Janse mode biedt: een combinatie van een moderne ambiance, een uitgebalanceerd assortiment en een team van vakkundige mensen. Daarnaast zijn we online zeer actief met onze webshop op www.jansemode.nl. 

De verbouwing heeft anderhalve week geduurd . De winkel is voorzien van een nieuwe vloer (gietvloer en een deel tapijt). Meubels zijn vervangen en er is een nieuwe kassapaktafel geplaatst in een prachtige en stoere betonlook. Daarnaast is de zaak een stuk lichter geworden, waardoor de winkel groter oogt. Janse mode heeft vijftien winkels. “Maar we werken heel lokaal met lokale mensen. Rita Kranen vormt samen met haar enthousiaste en vakkundige verkoopteam het gezicht van de Janse mode Kampen. Mensen worden bij ons echt geholpen en geadviseerd. Bij ons gaat het erom dat de klant uniek gekleed de deur uitgaat. 

Om dat unieke te bereiken biedt Janse mode een brede en verrassende collectie. Esprit, Geisha en Free/quent zijn merken met een jonge uitstraling met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Summum, Supertrash, No Man's Land, Cassiopée, Tranfser en Blonde no.08 zijn de exclusievere en zeer modische merken. De al lang bekende namen in de collectie van Janse mode zijn Taifun, Expresso, Gerry Weber, Frank Walder en Betty Barclay. 

Janse mode women
Oudestraat 59 Kampen
038 331 7514
www.jansemode.nl

https://brugnieuws.nl/zakelijk/janse-mode-women-klaar-voor-de-toekomst

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.