Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Trendupdate

Blog: Trendupdate

Laat je inspireren door onze voorjaarscollectie

De winter loopt ten einde, de wisseling van het seizoen is volop gaande en de lente staat voor de deur. Bij Janse mode is het nieuwe seizoen met de nieuwste trends nu echt begonnen!
Ook al lijkt de lente soms nog ver weg, met de ruime keuze kun jouw favoriete voorjaarslooks nu scoren! Wat dacht je van katoen gebreide vesten, ajour truien, verrassende kleurencombinaties, inspirerende prints en comfortabele elegante pasvormen.

Kleuren en materialen

Dit seizoen mag alles qua kleur, ga voor briljant whites, krachtig groen, zachte pastel tinten, felle kleuren of rustige nude en natuurtinten. Combineer items van satijn, luchtig chiffon en broderie voor een romantische outfit. Voor een casual outfit, combineer jouw favoriete items met denim, een fijne jeans of denimjacket en geeft direct een stijlvolle twist aan jouw look. Tip: combineer denim op denim voor een outfit die opvalt. Laat zien wie je bent en laat jezelf stralen met een outfit waar jij je goed in voelt!


Combineer ook eens loungewear met een mooie blazer en hakken. Wist jij al dat de collecties van Studio Anneloes, &Co woman, Helena Hart en Zip73 items bevatten van travel kwaliteit? Deze unieke stof past bij ieder figuur, voelt ontzettend comfortabel aan en ziet er stylish uit.
Is jouw outfit niet compleet met een statement print op een pantalon, jurk, rok of t-shirt? Denk dan aan een jurk met bloemendessin, een rok met een animal dessin of een t-shirt met stoer bedrukte artwork. Klassieke prints zoals een paisley dessin en pied de poule zijn ook dit seizoen weer terug te vinden in onze collectie.

Pofmouwen en ballonmouwen

Wie fan is van pofmouwen en ballonmouwen komt dit voorjaar ook niets tekort, je kunt er niet meer omheen! Deze mouwen zie je terug in blouses en t-shirts, dit ook gecombineerd met speelse ruffles, rushes of volants. Zo’n blouse met een statementmouw is een ideaal item voor op een jeans met een hoge taille of een kokerrok. Een luchtige trui met een pofmouw geeft net dat beetje extra’s aan jouw outfit en geeft een hippe, en elegante uitstraling. Voor de koudere momenten draag een trui of vest over een jurk, wanneer het warmer wordt trek je makkelijk dat extra laagje uit en ben je nog steeds helemaal stijlvol!

Powersuits

In het hedendaagse modebeeld kan een goede powersuit (damespak) niet ontbreken, van alledaagse outfit tot feestelijke gelegenheden. De suit wordt steeds vaker gedragen. De powersuit zie je aankomende lente vooral met uitgesproken kleuren en prints. In onze collectie vind jij suits in onder andere de kleuren rood, hot pink, groen en rustige natuurtinten, zoals olijf en zand. Ook voor een pak met een verfijnde print kun jij slagen bij Janse mode met onder andere merken als &Co woman en Studio Anneloes.
Combineer jouw powersuit met een blouse of top met dessin die de kleur van jouw suit terug laten komen voor een statement. Ga je voor casual? Kies dan voor een soepelvallend t-shirt en een paar sneakers. Liever een gekledere look? Maak dan de keuze voor een paar mooie hakken en een elegante blouse.
Mixen en matchen: de blazer en broek van de suit kunnen natuurlijk ook los van elkaar gedragen worden! Draag de blazer op jouw favoriete jeans en de broek kan uiteraard gecombineerd worden met allerlei bovenstukken. Super veelzijdig dus en hierdoor alleen al een aanwinst voor jouw garderobe.


Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.