Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws: Janse mode Alphen aan den Rijn is verhuisd

Nieuws: Janse mode Alphen aan den Rijn is verhuisd



Janse mode Alphen aan den Rijn is verhuisd

Feestelijk openingsweekend: Donderdag 9 maart t/m zaterdag 11 maart

Na 37 jaar Aarhof zijn wij verhuisd naar de van Mandersloostraat 80 in Alphen aan den Rijn en openden we daar op donderdag 9 maart de deuren van onze fantastische nieuwe winkel in de leukste winkelstraat van ‘het dorp’. Het karakteristieke hoekpand in het hart van het centrum onderging een totale metamorfose zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Buiten springen de witte muren met de moderne donkere kozijnen in het oog en binnen is de entree met een 6 meter hoog plafond ronduit indrukwekkend. De lichte winkel is ingericht met het nieuwste op interieurgebied, zoals een “betonlook” vloer, accenten van zwart staal en groene wandbekleding van echt mos. De vestiging is verder toekomstbestendig gemaakt door afsluiting van het gas en gebruik van 100% LED verlichting.

Wij zijn heel trots op het resultaat en nodigen u van harte uit om het indrukwekkende resultaat te komen bewonderen en kennis te maken met onze voorjaarscollectie 2023.

Wij zijn klaar voor een gastvrij onthaal en zijn heel benieuwd wat u van onze nieuwe winkel vindt.

Graag tot ziens bij Janse mode women in Alphen aan de Rijn.


Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.