Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Trends Jassen Najaar/Winter

Blog: Trends Jassen Najaar/Winter

Jassen trends najaar 2023: Een kijkje in de wereld van damesjassen

De herfst is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe aan te passen aan de veranderende seizoenen. Terwijl het weer koeler wordt en de bladeren van de bomen vallen, is het tijd om te investeren in trendy en stijlvolle damesjassen. In deze blogpost geven we u een overzicht van de nieuwste najaar trends van 2023 op het gebied van damesjassen. Van zacht teddy tot veelzijdig wol, all weather jackets en jassen met ingestikte patronen, er is voor elk wat wils!

Warm teddy: Een trend die dit najaar helemaal in de mode is, is de zachte teddy-stof. Deze knuffelige stof is niet alleen lekker warm, maar ziet er ook nog eens trendy uit. Of u nu kiest voor een lange teddy jas of een korter model, deze jassen zijn perfect om u warm te houden tijdens de koude herfstavonden. Daarnaast komt de teddy-stof in verschillende kleuren, waardoor u eindeloos kunt combineren met uw outfits.


Veelzijdig wol: Wol is altijd een populaire keuze als het gaat om het selecteren van de perfecte herfst en winterjas. Dit seizoen zien we veelzijdige wollen jassen die gemakkelijk kunnen worden gestyled voor zowel formele als informele gelegenheden. Investeer in een mooie wollen mantel die u kunt dragen over uw kantoorkleding of combineer het met een casual outfit voor een dagje uit. Met wollen jassen kunt u niet de mist in gaan en ze zorgen ervoor dat u er altijd stijlvol uitziet.


All weather jackets: Een andere trend die we steeds vaker zien, zijn all weather jackets. Deze jassen zijn perfect voor onvoorspelbaar herfstweer, waarbij het ene moment de zon schijnt en het volgende moment een regenbui kan losbarsten. De all weather jackets zijn waterafstotend en beschermen u tegen de kou en wind. Hierdoor hoef u zich geen zorgen te maken over het weer en kunt u erop uit gaan zonder nat te worden. Kies voor een trendy kleur om u outfit op te fleuren, terwijl u tegelijkertijd praktisch blijft.


Pattern jackets: Jassen met ingestikte patronen. Dit najaar zien we ook een opkomst van jassen met ingestikte patronen. Deze jassen geven een unieke en interessante twist aan uw outfit. Of het nu gaat om horizontale banen of diagonale lijnen, de jassen met ingestikte patronen zorgen voor een speelse uitstraling. Combineer deze jassen met neutrale kledingstukken om ze extra op te laten vallen en creëer zo een modieuze look.


De herfst van 2023 biedt talloze modieuze opties als het gaat om damesjassen. Of u nu op zoek bent naar een warme teddy jas, een veelzijdige wollen jas, een all weather jacket of een jas met ingestikte patronen, er is voor elk wat wils. Investeer in een paar kwaliteitsjassen die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en die u comfortabel en modieus houden gedurende het hele najaar. Dus ga op zoek naar de perfecte jas en maak een fashion statement dit seizoen!

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.