Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws: Totale metamorfose voor Janse mode Gouda

Nieuws: Totale metamorfose voor Janse mode Gouda

Feestelijke heropening: vrijdag 2 september

Bij Janse mode staan we nooit stil en gaan we naast vernieuwing ook voor verduurzaming. Daarom onderging onze vestiging in Gouda afgelopen weken een totale metamorfose. Er werd gesloopt en weer opgebouwd en vrijdagmorgen werd de winkel op feestelijke wijze geopend door het uitrollen van de loper! Het resultaat is fantastisch en wij zijn heel trots. Veel accenten van zwart staal, 100% LED-verlichting en een compleet nieuwe vloer maken Janse mode Gouda weer helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst.

Vrijdag 2 september vindt de feestelijk heropening plaats

Wij nodigen u van harte uit om onze vernieuwde winkel tijdens de feestelijke heropening op vrijdag 2 en zaterdag 3 september te komen bekijken en kennis te maken met onze najaarscollectie 2022.

Tijdens het feestelijke openingsweekend ontvangen alle klanten bij besteding vanaf € 75,- een smakelijke verrassing van banketbakkerij De Vlaam.

Graag tot ziens bij Janse mode women in Gouda!

Hartelijke groet,
team Janse mode Gouda


Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.