Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws: Janse mode 115 jaar!

Nieuws: Janse mode 115 jaar!

Janse mode 115 jaar!

Barneveld, november 2021 - Janse mode bestaat deze maand maar liefst 115 jaar en daar zijn we heel trots op.

Het is woensdag 10 november precies 115 jaar geleden dat de overgrootouders van Hans du Gardijn hun winkel openden. Het blijft een mooi verhaal: Hendrika Janse haalt haar man Frans Antonie (tot dan timmerman) over om een manufacturenwinkel te beginnen. Ze spraken af dat een jaar te proberen. 115 jaar later is er heel veel veranderd maar wordt er nog steeds vol overgave aan de weg getimmerd. Anno 2021 zijn we uitgegroeid tot een modebedrijf met 14 winkels en een webshop.
Met Hans du Gardijn en zijn vrouw Hanneke staat inmiddels de vierde generatie aan het roer bij Janse mode. In de afgelopen 115 jaar vernieuwden wij ons keer op keer, maar de kernfilosofie is al die jaren dezelfde gebleven: de klant centraal, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. In een winkelbedrijf draait alles om mensen en ligt de kracht in het collectief. Met elkaar willen wij voor u, onze klanten, klaarstaan. Wij zijn trots op wat we bereikt heb ben maar voor alles zijn we u dankbaar voor het vertrouwen dat u ons al die jaren geschonken heeft.

Feestelijke viering
Het 115-jarig jubileum laten we niet in stilte voorbijgaan! Deze week is het jubileumvoordeelweek en ontvangen de vaste klanten een Jubileum Cheque. Ook staat er een feestelijke bijeenkomst met alle medewerkers op het programma. Later in de maand volgen er vele aantrekkelijke jubileumaanbiedingen.


We hopen u snel te zien in onze winkels en online! 

Hartelijke groeten,
namens alle medewerkers van Janse mode

Hans en Hanneke du Gardijn




Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.