Shoppingbag
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • No Man's Land
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

No Man's Land

No Man's Land

NO MAN'S LAND DAMESKLEDING

No Man's Land creëert verfijnde basics met een vrouwelijke look gemaakt van natuurlijke hoogwaardige garens. Het is de perfecte mix tussen de Nederlandse zuinigheid, mediterrane elegantie en prachtig vakmanschap. No Man's Land artikelen hebben qua productie een Europese oorsprong. Een mix waar de traditionele handwerk technieken samenkomen met de moderne apparatuur. De kleren worden geproduceerd in Italië in overeenstemming met de Europese richtlijnen voor arbeid, milieu en consumentenbescherming. Een nauwe samenwerking tussen het design team en de producenten zorgen voor een constante hoge kwaliteit van No Man's Land. 

No Man's Land is verkrijgbaar in onze winkel in Kampen. Voor meer informatie mail naar klantenservice@jansemode.nl of bel tijdens kantooruren tussen 9.00 uur en 17.00 uur naar ons hoofdkantoor in Barneveld: 0342-415759.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.