Ik heb zojuist betaald maar heb nog geen bevestiging ontvangen.

Soms kan het gebeuren dat een bevestiging van uw bestelling wat langer duurt. Mocht u er niet op vertrouwen dat uw bestelling goed is aangekomen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan snel controleren of de bestelling daadwerkelijk niet goed is verwerkt en dit zsm oplossen. Stuur u gegevens naar ons e-mailadres: [email protected]. Wij zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord terug krijgt.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.