Ik heb een klacht over een artikel.

Heeft u een klacht over een artikel, onze website of onze service, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-415759 op werkdagen van 9.00 tot 17.00.
Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. Wij reageren doorgaans binnen 1 of enkele werkdagen, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.