Hoe lang duurt het voordat mijn retourartikel wordt terugbetaald?

Het retourneren van een pakketje is de verantwoordelijkheid van de klant. Wij raden aan bij elke retournering de track & trace code goed te bewaren. Doorgaans vergoeden wij een retour gestuurde bestellingen binnen 7 werkdagen na ontvangst. Voorwaarde is wel dat u het artikel ongebruikt en in originele verpakking retour stuurt (indien redelijkerwijs mogelijk).

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.