Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Trends materialen

Blog: Trends materialen

Trends najaar 2023: materialen die uw garderobe een boost geven!

Bent u klaar om uw garderobe te vernieuwen voor het komende najaar? Wij informeren u graag over de nieuwste trends en materialen die het seizoen zullen domineren. Dit seizoen zult u merken dat breisels, rib- en corduroy-stoffen, teddy, imitatiebont, lurex, glanzende stoffen en kant goed vertegenwoordigt zijn. Laten we elk van deze materialen in detail bekijken!
 
Breisels: Breisels zijn de perfecte keuze voor de herfst en winter. Ze houden u warm en comfortabel terwijl u er modieus uitziet. Dit seizoen kunt u kiezen uit grove, oversized breisels of fijne, getextureerde breisels. Combineer een grove gebreide trui met een coated broek en laarzen voor een trendy en stoere look.

Rib- en corduroy-stoffen: Rib- en corduroy-stoffen zijn dit najaar niet weg te denken. Ze geven uw outfit een retro flair en zorgen voor een interessante textuur. Kies voor een corduroy broek in aardetinten en combineer deze met een uni trui en trendy sneakers voor een sportieve look.


Teddy: Wilt u er extra knus uitzien en u warm voelen? Kies dan voor een item vervaardigd van teddy-stof. Teddyjassen en -vesten zijn niet alleen super comfortabel, maar ook nog eens helemaal volgens de laatste trend. Draag een gilet van teddy over een casual outfit om uw look direct een trendy upgrade te geven.

Imitatiebont: Hoewel echt bont niet meer van deze tijd is, is imitatiebont juist enorm populair. Van jassen tot accessoires, imitatiebont is een trend die u niet mag missen. Kies voor een gilet of jas van extra zacht imitatiebont om u zich de hele dag omarmd te voelen.

Lurex: Lurex-stoffen zijn de perfecte keuze voor een feestelijke look in het najaar. Deze glinsterende stof voegt een vleugje glamour toe aan uw outfit. Combineer een lurex top met uw favoriete jeans en hakken voor een chic avondje uit.

Glanzende stoffen: Glanzende stoffen, zoals zijde of satijn, zijn ideaal voor speciale gelegenheden of avondjes uit. Kies voor een glanzende rok gecombineerd met uw favoriete blouse of trui en pumps voor een moeiteloos elegante uitstraling.

Kant: Kant is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Dit seizoen zien we kant vooral terug bij jurken en blouses. Een kanten jurk is perfect voor een speciale gelegenheid, terwijl een kanten blouse een vleugje romantiek aan uw dagelijkse kledingkast toevoegt. Combineer een kanten item met een pantalon met wijde pijpen voor een modieuze outfit.
 
Nu u op de hoogte bent van de nieuwste materialen en kleuren die de trends van najaar 2023 bepalen, nodigen wij u uit om uw garderobe te vernieuwen en stijl toe te voegen aan uw outfits. Breng enkele items van deze materialen in uw garderobe en voel u op en top modieus tijdens het komende seizoen!

Benieuwd naar de kleuren van het najaar 2023? Lees kleurentrends deel 1 en kleurentrends deel 2 en kom alles te weten over het kleurenpalette van dit seizoen.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.