Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Trends Prints en dessins

Blog: Trends Prints en dessins

Prints & dessins lente en zomer 2024

Lente/zomer van 2024 belooft een prachtig seizoen te worden als het gaat om prints en dessins. Van bloemendessins en natuurlijk prints tot grafische dessins, er is voor elk wat wils als het gaat om het toevoegen van een speels en trendy element aan uw outfit.

Bloemendessins zijn al lang een favoriet in de modewereld en ook dit seizoen zijn ze weer volop aanwezig. Van delicate bloemenprints tot grote en opvallende bloemen, deze vrolijke en vrouwelijke prints voegen een vleugje romantiek toe aan elke outfit. Combineer een bloemdessin blouse met een effen broek voor een subtiele look, of ga voor een all-over dessin jurk voor een echte statement outfit.


Natuurlijke prints zijn ook een grote trend voor het komende seizoen, met dessins geïnspireerd op de natuurlijke wereld om ons heen. Denk aan bladeren en organische vormen die zorgen voor een verfrissende en ontspannen uitstraling. Combineer natuurlijke prints met aardse tinten voor een harmonieuze look die perfect past bij de warme maanden.


Grafische dessins zoals strepen, vlakken en lijnen zijn ook niet te missen in de mode van dit seizoen. Van klassieke strepen tot abstracte vlakken en geometrische lijnen, deze prints voegen een moderne en eigentijdse touch toe aan uw outfit. Mix en match verschillende grafische dessins voor een gedurfde en trendy look, of houd het simpel met een enkel grafisch item als eyecatcher.


Of u nu kiest voor bloemendessins, dierenprints of grafische dessins, prints en dessins zijn dé manier om uw persoonlijke stijl te laten zien en uw outfit op te fleuren voor de lente en zomer van 2024. Durf te experimenteren en mix verschillende prints voor een unieke en trendy look die helemaal bij u past!
 
Benieuwd naar het kleurenpalet van de lente en zomer 2024? Lees hier het eerste en hier het tweede en deel van onze blog Trendkleuren lente en zomer 2024.
 
Alles weten over de materialen voor de lente en zomer 2024? Lees hier alles wat u moet weten over de trends en materialen van dit seizoen.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.