Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Kleurentrends deel 2

Blog: Kleurentrends deel 2

Trendkleuren lente en zomer 2024 – Neutrale tinten en natuurlijke kleuren

In dit tweede en afsluitende deel van deze tweedelige nieuwsblog over de kleurentrends lente en zomer 2024 laten wij u kennis maken met de neutralere kleuren in het kleurenpalet van de lente en zomer 2024.
 
Het is weer tijd om de winterkleding op te bergen en onze kledingkast te vullen met de nieuwste trends van lente en zomer 2024. Een van de opvallende trends voor dit seizoen zijn de natuurlijke kleuren en neutrale tinten die we veel gaan zien in dameskleding.
 
Wit en ecru zijn klassieke en tijdloze kleuren die nooit uit de mode raken. Deze kleuren stralen frisheid en elegantie uit en zijn perfect voor de warmere maanden. Combineer een witte blouse met een felgekleurde broek voor een opvallende outfit. Kies voor een damespak in ecru voor een chique en stijlvolle look.


Taupe en zand zijn natuurlijke kleuren die ons doen denken aan warme zomerdagen en zandstranden. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren met andere neutrale kleuren of met felle kleuren voor een speels contrast. Liever een rustigere look? Kies voor een kanten blouse, gilet en broek in dezelfde tint voor een modieuze outfit.


Khaki is een neutrale kleur die vaak wordt omschreven als een combinatie van bruin, groen en beige. Het is een warme en veelzijdige kleur die goed te combineren is. De koelere tegenhanger hiervan is vergrijsd groen. Beiden zijn elegante kleuren die zowel ingetogen als stijlvol zijn, en die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende looks en stijlen. Een khaki jumpsuit met sandalen is de perfecte outfit voor een zomerse dag.


Grijs en zwart zijn tijdloze kleuren die altijd goed zijn om in uw kledingkast te hebben. Deze kleuren stralen klasse en elegantie uit en zijn ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Een grijs t-shirt in glanzende kwaliteit gecombineerd met een lichte broek is een tijdloze en stijlvolle outfit.


Denim is een must-have voor de lente en zomer en is perfect voor een casual en relaxte look. Denim komt voor in verschillende tinten en stijlen, van lichte jeans tot donkere spijkerjasjes. Combineer een denim rok met een ecru trui voor een frisse en trendy outfit.


Samengevat, neutrale kleuren en tinten zijn een grote trend voor lente en zomer 2024 in dameskleding. Of u nu voor een chique look gaat met wit en ecru, of voor een casual look met khaki en denim, met deze kleuren zit u altijd goed dit seizoen.
 
Benieuwd naar de fellere en meer uitgesproken kleuren uit het kleurenpalet van de lente en zomer 2024? Lees hier het eerste deel van onze blog Trendkleuren lente en zomer 2024.
 
Alles weten over de materialen voor de lente en zomer 2024? Lees hier alles wat u moet weten over de trends en materialen van dit seizoen.

Alles weten over de prints en dessins voor de lente en zomer 2024? Lees hier alles wat u moet weten over de trends van dit seizoen.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.