Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Kleurentrends deel 1

Blog: Kleurentrends deel 1

Trendkleuren lente en zomer 2024 - Fellere kleuren en pastel tinten 

De trendkleuren voor dameskleding in de lente en zomer van 2024 zijn levendig en verfrissend. Felle kleuren en pasteltinten domineren de catwalks en zullen ook in de winkels te vinden zijn. Van warm rood en koraal tot zachte blue en mintgroen, deze kleuren brengen een vrolijke en energieke uitstraling aan elke outfit. In deze blog zullen wij u informeren over de kleurentrends voor lente en zomer van 2024.
 
Felle kleuren kunnen op verschillende manieren worden gedragen, of het nu een opvallende jurk is of een paar felgekleurde accessoires. Combineer bijvoorbeeld een felgekleurde broek met een neutrale blouse voor een modieuze en eigentijdse look. Pasteltinten daarentegen zijn perfect voor een meer subtiele en romantische uitstraling. Een pastelkleurige blazer gecombineerd met een denim broek is een trendy en vrouwelijke keuze.
 
Marine en kobalt zijn absolute toppers voor het komende seizoen. Deze diepe en levendige tinten zullen een opvallende en stijlvolle touch toevoegen aan elke outfit. Combineer een kobaltblauwe blazer met een witte broek voor een frisse en moderne look, of draag een blauwe jurk met sandalen voor een chique zomerse uitstraling.


Rood en koraal zijn ook niet te missen in de nieuwe collecties. Deze warme en energieke kleuren zullen zeker de aandacht trekken en zorgen voor een krachtige uitstraling. Kies voor een blouse in roodtinten met een neutrale broek voor een gedurfde en elegante look, of ga voor een rood pak voor een krachtig en vrouwelijk effect.


Groen is een andere kleur die u veel zult zien dit seizoen. Of het nu om een frisse limoengroene trui gaat of een maxi jurk met groendessin, groen is een veelzijdige en verfrissende kleur die goed te combineren is met andere tinten.



Voor wie liever subtiele kleuren draagt, zijn pasteltinten zoals babyblauw en pistache de perfecte keuze. Deze zachte en romantische kleuren zorgen voor een vrouwelijke en zachtaardige uitstraling. Draag een blouse met verschillende pasteltinten met een jeansrok voor een zonnige look, of combineer een babyblauw kleurige blazer met een ecru broek voor een verfijnde en stijlvolle outfit.


Kortom, de trendkleuren voor lente en zomer 2024 bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw eigen stijl te uiten en te experimenteren met verschillende kleurencombinaties. Of u nu kiest voor felle kleuren of zachte pasteltinten, er is voor elk wat wils in de mode van dit seizoen.
 
Benieuwd naar de neutralere kleuren uit het kleurenpalet van de lente en zomer 2024? Lees hier het tweede en afsluitende deel van onze blog Trendkleuren lente en zomer 2024.
 
Alles weten over de materialen voor de lente en zomer 2024? Lees hier alles wat u moet weten over de trends en materialen van dit seizoen.

Alles weten over de prints en dessins voor de lente en zomer 2024? Lees hier alles wat u moet weten over de trends van dit seizoen.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.