Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog: Trends prints en dessins

Blog: Trends prints en dessins

Trends najaar 2023: een overzicht van print en dessins

Een belangrijk aspect van elke outfit is het dessin, dat kan variëren van delicate bloemendessins tot stoere dierenprints. In deze blogpost zullen we u informeren over de trends van najaar 2023 op het gebied van dessins, waaronder bloemendessins, ruitpatronen, dierenprints en grafische ontwerpen.
 
Bloemendessins zijn een klassieker die nooit uit de mode lijken te raken. Voor het najaar van 2023 zien we echter een frisse draai aan deze trend. De bloemen zijn groter en gedurfder, waardoor ze een krachtigere uitstraling hebben. Denk aan donkere achtergronden zoals marine, bordeauxrood en diepgroen, gecombineerd met felle en contrasterende bloemen in bijvoorbeeld pink, blauw of paars. Of het nu op een jurk, blouse of broek is, bloemenprints zijn een uitstekende keuze voor een vrouwelijke en trendy look.

Ruitpatronen: Een ander dessin dat dit najaar niet meer weg te denken is uit het modebeeld; de ruit. We zien zowel klassieke geruite patronen als vernieuwende interpretaties. Ruitjes in warme kleuren zoals oranje, bruin of rood zijn erg populair. Deze dessins zijn te vinden op jassen, blazers en broeken, waardoor u genoeg keuze heeft om uw eigen stijl uit te dragen. Combineer een geruite broek met een effen top of ga voor een geruite blazer met een simpele spijkerbroek voor een moderne en trendy look.

Dierenprints zijn dit najaar niet weg te denken uit het modieuze straatbeeld. Van luipaard- tot slangenprints, u zult ze overal tegenkomen. Dit seizoen zien we echter een subtiele verschuiving naar meer gedempte kleuren en abstractere prints. Een luipaardprintjurk met kleurrijke banden of een rok met abstracte zebrastrepen zijn slechts enkele voorbeelden van hoe u deze trend kunt toepassen. Durf te experimenteren en voeg een vleugje speelsheid toe aan uw outfits.

Grafische ontwerpen zijn een geweldige manier om uw persoonlijkheid te laten zien en zijn ook dit najaar breed vertegenwoordigd. Van abstracte prints tot geometrische patronen, grafische ontwerpen voegen een eigentijdse touch toe aan uw kleding. Kies voor een mooie blouse en combineer deze met een broek met grafisch dessin voor een gedurfde en modieuze look.

Het najaar van 2023 belooft een spannend seizoen te worden voor dessintrends in dameskleding. Bloemenprints, ruitpatronen, dierenprints en grafische ontwerpen zullen trendy zijn en kunnen op allerlei manieren worden geïnterpreteerd. Van gedurfde en krachtige bloemenprints tot subtiele en abstracte dierenprints, er is voor ieder wat wils. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen stijl met deze veelzijdige dessins. Het najaar wordt een seizoen vol modeplezier!

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.