Ik wil graag een artikel bestellen, maar dit artikel is niet meer verkrijgbaar in mijn maat. Wat nu?

Mocht uw maat niet verkrijgbaar zijn online, neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat we uw maat nog wel in één van onze winkels hebben liggen. In samenspraak kan worden gekeken naar een passende oplossing om u alsnog blij te maken met het gewenste artikel.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.