Kan ik Janse mode telefonisch bereiken?

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-415759 op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Mocht u een vraag hebben dan kunt u die echter het beste via het contactformulier stellen. Mocht u het op prijs stellen dat wij telefonisch met u contact opnemen dan kunt u dat aangeven. Wij nemen dan dezelfde of de volgende werkdag contact met u op.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.