Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Click & collect

Click & collect

Click&collect by Janse mode women

Ook al mogen we de winkels nog niet openen, wel kunnen wij vanaf nu onze click & collect service aanbieden. Dat is de eerste stap naar de winkels weer open en dus pakken we deze mogelijkheid graag met twee handen aan!

Telefonisch een bestelling plaatsen
U kunt er voor kiezen telefonisch een bestelling te plaatsen om die later bij de winkel af te halen. Onze winkels zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13 tot 16 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 15 uur. Klik hier voor het telefoonnummer van uw favoriete vestiging.  

Wij staan u graag te woord en helpen u met advies over kwaliteit, pasvorm, kleur etc. In onze webshop kunt u zich alvast oriënteren. U geeft aan welk artikel of welke artikelen u wilt kopen en wij maken de bestelling voor u klaar om af te halen. U ontvangt dan van ons de eenvoudige instructies over het afhaalmoment. We hopen snel van u te horen!


Aankoop in de webshop met gratis afhalen in één van de winkels
Zoals u van ons gewend bent staan wij 24/7 klaar op www.jansemode.nl In de checkout van de webshop is het vanaf nu, net als voorheen, mogelijk aan te geven in welke vestiging u uw bestelling gratis wilt afhalen. Om de regels van de Rijksoverheid na te leven ontvangt u bij de bevestiging van uw aankoop instructies omtrent het afhalen. 

Graag tot ziens op de deurmat van onze winkels.

Hartelijke groet, 

Alle medewerkers van Janse mode women

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.