Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Private shopping service

Private shopping service

Bij Janse mode doen wij er alles aan om winkelen voor u zo leuk en makkelijk mogelijk te maken en uiteraard ook veilig. Zoals u van ons gewend bent geven wij u graag persoonlijke aandacht en passend advies. Om u buiten de reguliere openingstijden ook de mogelijkheid te bieden om bij ons te shoppen bieden wij u onze Private Shopping Service aan. U kunt daar zowel in uw favoriete winkel als in onze webshop gebruik van maken. Private shopping in onze winkels is mogelijk op maandagochtend van 10.30 tot 12.30 uur en van maandag tot en met vrijdag van 17.30 tot 19.30 uur. Let op: een aantal van onze winkels zijn gevestigd in overdekte winkelcentra. Tijden kunnen daar afwijken. 
 
Private Shopping in de winkels
- Bel tijdens de openingstijden naar uw voorkeursfiliaal voor het maken van een afspraak.
- Tijdens de afspraak zal een van onze modeadviseuses u in de winkel helpen met het maken van de beste keuzes uit onze fantastische najaars- en wintercollectie 2020.
- Zie ook de richtlijnen voor private shopping onderaan deze mail.
- Klik hier voor het overzicht van onze winkels met de telefoonnummers en alle overige gegevens.

Personal Shopping Online
- Bel tijdens kantooruren naar 0342 – 415759 of stuur een email met uw naam en telefoonnummer naar info@jansemode.nl dan nemen wij contact met u op.
- Wij beantwoorden uw vragen en helpen u bij het vinden van de juiste outfit met keuze uit de vele artikelen uit onze webshop. Wij kijken dus met u mee terwijl u achter uw eigen scherm zit.

Richtlijnen shoppen op afspraak:
1. Wij volgen te allen tijde de richtlijnen en adviezen van het RIVM inzake persoonlijk contact. Dit betekent dat wij ons houden aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen wij helaas niet helpen bij het aantrekken van kleding of het eventueel afspelden van kleding.
2. Voel u zich niet fit, dus ook bij milde gezondheidsklachten, kom dan op een later moment.
3. We vragen u maximaal 1 persoon mee te nemen naar de afspraak.
4. Afrekenen bij voorkeur met pin.Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.