Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Personal shopping service

Personal shopping service

Bij Janse mode doen wij er alles aan om winkelen voor u zo leuk en makkelijk mogelijk te maken en uiteraard ook veilig. Zoals u van ons gewend bent geven wij u graag persoonlijke aandacht en passend advies. Door de coronacrisis is nu alles anders en hebben wij onze Personal Shopping Service in het leven geroepen. U kunt daar zowel in uw favoriete winkel als in onze webshop gebruik van maken.

Private Shopping in de winkels
- Bel tijdens kantooruren naar 0342 – 415759 of stuur een email met uw naam en telefoonnummer naar info@jansemode.nl dan nemen wij contact met u op.
- Wij plannen samen met u een afspraak in voor een bezoek aan uw favoriete Janse mode winkel.
- Een van onze modeadviseuses zal u in de winkel helpen met stylingadvies en u kennis laten maken met onze voorjaars- en zomercollectie 2020. (zie regels voor private shopping onderaan deze mail)

Personal Shopping Online
- Bel tijdens kantooruren naar 0342 – 415759 of stuur een email met uw naam en telefoonnummer naar info@jansemode.nl dan nemen wij contact met u op.
- Wij beantwoorden uw vragen en helpen u bij het vinden van de juiste outfit met keuze uit de vele artikelen uit onze webshop. Wij kijken dus met u mee terwijl u achter uw eigen scherm zit.

Personal Reservation: reserveren en afhalen op afspraak
- Liever niet online bestellen? Maak uw keuze in onze webshop van uw favoriete items.
- U belt (tijdens kantooruren: 0342 – 415759) of mailt (info@jansemode.nl) uw selectie, naam en telefoonnummer door naar onze klantenservice.
- Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarhangt in uw favoriete winkel. U hoeft dan alleen af te rekenen en passen doet u thuis.

Richtlijnen shoppen op afspraak:
1. Wij volgen te allen tijde de richtlijnen en adviezen van het RIVM inzake persoonlijk contact. Dit betekent dat wij ons houden aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen wij helaas niet helpen bij het aantrekken van kleding of het eventueel afspelden van kleding.
2. Voel u zich niet fit, dus ook bij milde gezondheidsklachten, kom dan op een later moment.
3. We vragen u maximaal 1 persoon mee te nemen naar de afspraak.
4. Betalen kan in deze periode alleen met de pin.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.