Waarom krijg ik geen geld terug bij het ruilen van winkelaankopen en wel bij online aankopen?

Omdat u bij online aankopen niet de mogelijkheid heeft om een artikel te passen, heeft u te maken met een afkoelperiode. U kunt immers thuis pas zien of een artikel goed valt. In onze winkels kunt u direct zien of het artikel staat.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.