Hoe kan ik bestellen?

Als u een artikel wilt bestellen, klikt u op de foto van het artikel zodat u de details te zien krijgt. Nadat u uw maat heeft geselecteerd, klikt op de button: “plaats in shopping bag”. Het artikel wordt dan in uw shopping bag geplaatst
Als u verder wilt shoppen, klik u op de button “verder winkelen" in de uitklap van uw shoppingbag, zodat u weer op het overzicht komt van alle artikelen.

Bovenaan elke pagina ziet u altijd uw shopping bag staan. Als u hierop klikt, verschijnt een overzicht van de artikelen die in uw shopping bag staan. Alle artikelen zijn voorzien van een foto zodat u kunt zien welk artikel het betreft. Daarnaast staat een omschrijving. Indien gewenst kunt u de maat en het aantal stuks aanpassen. Als er bepaalde maten ontbreken, zijn deze maten helaas niet meer op voorraad.
Ook geeft u aan of u uw artikel thuis wilt laten bezorgen of bij een van onze vestigingen wilt afhalen. Afhalen in een van onze vestigingen is gratis. Mocht u in het bezit zijn van een kortingscode kunt u deze hier invullen, wanneer u klikt op “kortingscode toevoegen”. Het kortingsbedrag wordt dan automatisch verrekend.

Als uw bestelling compleet is klikt u op de button: “Nu bestellen”. U bent dan gearriveerd bij stap 2: uw gegevens. Hier kunt u als u een bestaande klant bent uw e-mailadres en wachtwoord invullen. Indien u dit nog nooit heeft gedaan, klikt u links op de button “Ga verder” bij “Bestel snel zonder account”. Daarmee komt u in het volgende scherm waar u uw gegevens kunt invullen. Mocht u in het vervolg een bestelling willen plaatsen met een eigen account, heeft u hier de optie om een wachtwoord aan te maken voor een volgend bezoek. Hiermee kunt u bij een volgende bestelling eenvoudig inloggen met uw emailadres en wachtwoord zodat al uw klantgegevens automatisch verschijnen.

Bij de volgende stap kunt u aangeven of het afleveradres hetzelfde is als het factuuradres door dit aan te vinken. Of u kunt kiezen in welke winkel u uw bestelling wilt afhalen. Als u klaar bent klikt u op de button: “Ga verder” en bent u gearriveerd bij stap 3: uw bestelling.

U kunt hier aangeven op welke manier u wenst te betalen: iDEAL, MasterCard, Visa of handmatig overmaken. Mocht u ervoor kiezen om gebruik te maken van de betaalmethode: handmatig overmaken, dan wordt uw bestelling pas verstuurt, nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
Onder de betaalmethodes ziet u uw bestelling en het totaalbedrag. Wanneer u het eens bent met het totaaloverzicht van uw bestelling, vinkt u het volgende aan “ik ga akkoord met de algemene voorwaarden”. Wanneer u op algemene voorwaarden klikt, ziet u deze verschijnen. Door op de button: “Bestelling afronden” te klikken belandt u bij stap 4: afrekenen.

Mocht u voor iDEAL hebben gekozen dan kunt u vervolgens aangeven via welke bank u zelf internetbankiert. U komt vervolgens in de betaalmodule van uw eigen bank waarna u uw akkoord voor de betaling kunt geven. U krijgt van uw eigen bank een melding of de betaling door uw bank is geaccepteerd. Vervolgens komt u weer terug op de website van Janse mode.

Nadat uw betaling is geaccepteerd, is uw bestelling akkoord. U krijgt automatisch bericht op het door u aangegeven e-mailadres. In dit bericht is tevens een factuur opgenomen met een specificatie van de betaling.

Uw bestelling zal binnen 3 werkdagen bij uw aangegeven afleveradres bezorgd worden of u ontvangt een email dat uw bestelling in de desbetreffende winkel voor u klaar ligt. Via de mail houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling. Mocht het voorkomen dat het langer dan 3 werkdagen duurt dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

N.B. Tijdens onze SALE kan het incidenteel voorkomen dat een artikel dat in de webshop nog op voorraad lijkt, in werkelijkheid niet meer op voorraad is. Mocht dat aan de orde zijn dan maken wij het bedrag van uw aankoop per ommegaande over.

Wij maken gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid of stel uw voorkeuren in bij ‘instellingen aanpassen’.